Új logisztikai partnerünk:

 

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Eljött a költözés ideje, elindult az új raktárunk!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy cégünk nagy fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy még jobb és gyorsabb szolgáltatást nyújthassunk számotokra. A legújabb technológiai újításoknak köszönhetően mostantól automatizált termék összekészítéssel dolgozunk a Boxy Logisztikai Zrt. közreműködésével.

Ez a fejlesztés lehetővé teszi számunkra, hogy megrendeléseiteket még gyorsabban és precízebben készítsük össze, szinte nullára csökkentve az emberi hibák lehetőségét. Az automatizált rendszerek pontosabban és hatékonyabban végzik a munkát, ami azt jelenti, hogy megrendeléseitek hamarabb és hibamentesen érkeznek meg Hozzátok.

A rendeléseiteket elsődlegesen a DPD Futárszolgálat fogja szállítani, illetve hamarosan elérhetővé válik az Foxpost és MPL csomagautomatákba való kézbesítés is!

Hiszünk abban, hogy ezek a fejlesztések jelentősen növelik majd a vásárlói elégedettséget, és még élvezetesebbé teszik a vásárlási élményt webáruházunkban.

Köszönjük a folyamatos támogatásotokat és hűségeteket! Továbbra is azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk Nektek.

 

Üdvözlettel,

EH Gumikesztyű Csapata